Lifestyle, Moederschap

Lente 2017

Wat fijn dat de lente is begonnen deze week! Hoewel ik best wel heb genoten van de winter, ben ik nu wel heel blij dat de temperatuur weer wat omhoog gaat en de zon wat meer gaat schijnen. De wereld gaat weer wat meer leven, bloemen gaan bloeien, we zien weer meer groen, er worden lammetjes geboren, we gaan allemaal meer naar buiten, iedereen is wat vrolijker, geen dikke jassen meer, en ga zo maar door.

Met een kindje van 1,5 jaar wordt het leven in de lente ook iets makkelijker dan in de winter. Met koud en nat weer ben je toch meer aan huis gebonden of ga je op zoek naar binnen activiteiten. Nu het mooier weer wordt kan er voor mijn gevoel weer zoveel meer. Je gaat gewoon wat makkelijker op pad of even langs de speeltuin. Voor mezelf maakte ik alvast een lijstje met dingen die ik wil gaan doen met James, nu de lente zich echt aandient met veel zon en fijne temperaturen.

◊ Regelmatig de fiets pakken voor een rondje door de buurt, gezellig samen.

◊ Vaak naar de kinderboerderij! James vindt dieren helemaal geweldig.

◊ Vroeg in de ochtend richting het strand om te ontbijten en van de ochtendzon genieten.

◊ Weer verder gaan met Muziek op de boerderij.

◊ Een zandbak kopen voor in de tuin.

◊ Naar de speeltuin.

◊ ’s Ochtends koffie drinken in de tuin, als de zon schijnt.

◊ Kleine wandelingetjes maken en James de wereld laten ontdekken.

◊ In het weekend met z’n allen naar het bos.

En zo is het nog veel meer te bedenken. Wat zijn jouw favoriete activiteiten in de lente?

Leave a Reply