Lifestyle, Moederschap, Persoonlijk

Een beetje me-time

Op het moment dat ik dit schrijf is James bij oma aan het spelen, met zijn favoriete nichtje. Ik ben thuisblijf/-werk mama en ben dus elke dag, de hele dag met James bezig. Wat ik aan de ene kant heerlijk vind en zelfs een luxe dat het mogelijk is dat ik thuis blijf, maar af en toe ben ik even heel erg toe aan een ochtendje of dagje voor mezelf. Helemaal alleen, koffie drinken, boekje lezen, beetje in huis rommelen, stukjes schrijven of gewoon een serie aanzetten. Toch breng ik James niet vaak weg, omdat ik nou eenmaal zijn mama ben en ik graag zoveel mogelijk zelf voor hem zorg. Alleen vergeet ik dan om ook nog goed voor mezelf te zorgen en dan heb ik eens in de zoveel tijd heel veel behoefte aan een beetje tijd voor mezelf.

Dus vandaag is het zo’n dag dat ik James toch even naar oma heb gebracht en ik heerlijk alleen met mezelf ben. Inmiddels heb ik al twee koffie en meerdere koppen thee op, ben ik begonnen in het boek Hygge, de Deense kunst van het levenheb ik een lekkere lunch voor mezelf gemaakt, staan er wat kaarsjes aan, heb ik mezelf ingehouden om niet het héle huis op te ruimen, heb ik de laatste vlog van Jamie gekeken en nu schrijf ik dit stukje. En ik kijk er heel erg naar uit om James zo weer te gaan halen! :)

Vandaag laat ik het hierbij, vanaf morgen weer stukjes met meer inhoud ;)

Leave a Reply