Persoonlijk

Waarom een (persoonlijke) blog?

Omdat mijn leven te leuk is om niet te delen.. haha, grapje natuurlijk. Zo ontzettend spannend is mijn leven niet. Maar ik lees heel graag blogs van anderen en het liefst als ze grotendeels persoonlijk zijn. Het is leuk, maar soms ook heel fijn om te lezen hoe iemand anders zijn of haar leven invult. Nu ik moeder ben vind ik mama blogs helemaal leuk om te lezen (ja echt.. haha). En ik wil ook graag zo’n plekje op het internet hebben, om te schrijven over wat ik leuk vind en op die manier gelijk een soort dagboekje bij te houden.

Vind ik bloggen over mijn eigen leven niet iets té persoonlijk? Nee, niet als ik het zelf in de hand heb. Want meer dan de helft van alles wat er gebeurt in mijn leven zal nooit hier terecht komen. Natuurlijk hoeft het niet altijd alleen maar rozengeur en maneschijn te zijn, maar ik kan kan en mag schrijven wat ik zelf wil. En ik vind het ook gewoon heel leuk om sommige dingen uit mijn leven te delen, al is het niet altijd heel spannend, ik ben op dit moment wel heel gelukkig met mijn leven. Al mijn tijd mag ik stoppen in het zorgen voor James en af en toe breng ik hem een middagje bij een oma en ga ik wat leuks voor mezelf doen. En een van die dingen is bloggen.

Ik heb al vaker nagedacht over een blog en ben er al meerdere keren een begonnen. Maar ik begon nooit een persoonlijk blog, omdat ik dacht liever over andere dingen te bloggen. Dat vind ik ook leuk, maar dat wil ik in een iets andere vorm gaan uitwerken. Als ik ga bloggen wil ik het persoonlijk doen, omdat ik dat zelf ook de leukste blogs vind om te lezen.

Als je dit leest zou ik het heel leuk vinden als je een berichtje achterlaat. En heb jij ook een blog? Laat je link achter, dan neem ik een kijkje!

 

Leave a Reply